sociaal - rechtvaardig - innovatief

Thijs Berman, Judith Merkies en Emine Bozkurt geven regelmatig hun visie op actuele Europese thema's in de media. Hieronder vind je een overzicht van hun laatste optredens.

Berman over de commotie rond de video 'Innocence of Muslims'

Thijs Berman

op 21 sep 2012

In een interview op BNR Nieuwsradio, Goedemorgen Nederland (KRO radio) en een opinieartikel op joop.nl reageert Thijs Berman, delegatieleider van de PvdA in het Europees Parlement, op de commotie rond de video 'Innocence of Muslims' en de veroordeling van de video door Martin Schulz, voorzitter van het Europees Parlement. Berman: ''Schulz had andere woorden mogen en moeten kiezen, maar wat zijn wij voor samenleving wanneer we onze afkeuring niet uitspreken over elke vorm van belediging?'' 

Reactie op verkiezingsuitslag in FD

Thijs Berman

op 14 sep 2012

PvdA-delegatieleider Thijs Berman reageert in het Financieele Dagblad op de verkiezingsuitslag. "Jammer natuurlijk dat we niet even hadden doorgepakt door de grootste te worden. Als je toch wint, dan ook maar goed. Maar de PvdA is in ieder geval weer de leidende kracht op links." Daarnaast verwacht hij dat de afgenomen invloed van de PVV voor de Nederlandse positie in de EU goed zal uitpakken.

KRO Reporter: PVV misbruikte Europees subsidiegeld

Thijs Berman

op 10 sep 2012

Kort geleden kwam de PVV groot in het nieuws in verband met misbruik van Europese subsidiegelden en persoonlijke declaraties van een parlementslid. Onder andere Thijs Berman (PvdA Europees Parlement) gaat in op deze affaire.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.